BAD-MINI-TON

Heerder Badminton Club start B A D – M I N I – T O N
**UPDATE** 
Vanwege geringe belangstelling worden de lessen gegeven tijdens de reguliere jeugdtraining. Elke dinsdag tot eind april 2019 van 19.00 tot 20.00 voor kinderen van alle leeftijden. Als er toch belangstelling is van meerdere kinderen in deze jonge leeftijd, kunnen we in overleg de groep om 16.00 opnieuw opstarten.
**UPDATE**
Gratis 3 maanden badminton voor 6, 7, 8 en 9 jarigen!

In januari 2019 zijn we begonnen met het aanbieden van badminton met name voor kinderen vanaf de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Uiteraard zijn ook leerlingen uit de hogere groepen welkom.
Het bad-MINI-ton geeft jonge kinderen, die vaak op het punt staan te kiezen voor hun eerste sport, de kans om op speelse wijze kennis te maken met de badmintonsport. De training is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De nadruk zal dan ook vooral liggen op de ontwikkeling van de motoriek, techniek en het samenspel van de jonge kinderen. Op creatieve wijze, en met behulp van allerlei materialen, maken de kinderen kennis met samen sporten, het racket en de shuttle.
Vanaf dinsdag 8 januari 2019 zal er wekelijks van 16.00 uur tot 17.00 uur badmintontraining worden gegeven waar we de kinderen op een speelse en uiteraard later wat intensievere manier badminton willen laten spelen. De trainingen worden gegeven in de Faberhal aan de Postweg 37A te Heerde en om het nog leuker te maken; aan deze trainingen zijn gedurende de eerste 3 maanden geen kosten verbonden. Rackets en alle andere spelbenodigdheden zijn in de Faberhal aanwezig. Het meenemen van sportkleding en sportschoenen is voldoende. Nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten, bel met Gerard Prijs 06-81744318 of stuur een WhatsApp bericht.