BAD-MINI-TON

Heerder Badminton Club start B A D – M I N I – T O N
Begin 2019 zijn we gestart met het aanbieden van badminton voor kinderen van 6 – 7 – 8 jaar (groep 3 en 4 basisschool). In eerste instantie kreeg deze groep training aan het einde van de dinsdagmiddag, maar door de geringe belangstelling is deze groep toegevoegd aan de bestaande groep op dinsdagavond.
Op dit moment zijn alle kinderen van ca 6 tot 18 jaar welkom in de groep op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Mocht er toch nog belangstelling zijn van meerdere kinderen van 6 – 7 – 8 jaar, dan kunnen we in overleg kijken of we toch weer een groep op een vroeger tijdstip kunnen inplannen.
Het bad-MINI-ton geeft jonge kinderen, die vaak op het punt staan te kiezen voor hun eerste sport, de kans om op speelse wijze kennis te maken met de badmintonsport. De training is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De nadruk zal dan ook vooral liggen op de ontwikkeling van de motoriek, techniek en het samenspel van de jonge kinderen. Op creatieve wijze, en met behulp van allerlei materialen, maken de kinderen kennis met samen sporten, het racket en de shuttle.
De trainingen worden gegeven in de Faberhal aan de Postweg 37A te Heerde. Rackets en alle andere spelbenodigdheden zijn in de Faberhal aanwezig. Het meenemen van sportkleding en sportschoenen is voldoende. Nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten, bel met Gerard Prijs 06-81744318 of stuur een WhatsApp bericht.