INTRODUCTIE-ACTIE 2022

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en verbeter je skills bij een vereniging bij jou in de buurt.
Sluit aan bij 10 introductietrainingen voor slechts € 25,- en maak kennis met de sport!

• 10 introductielessen
• Voor jong en oud en op alle niveaus
• Nu voor slechts € 25,-
• Bij een vereniging bij jou in de buurt
• Start begin oktober (1 les per week)

Ook onze vereniging, de Heerder Badminton Club, heeft zich aangesloten bij deze landelijke actie van Badminton Nederland.
Voor € 25,- kun je dus 10 weken lang uitgebreid kennis maken met badminton.
Wij spelen in de Faberhal, Postweg 37 a te Heerde.

In het kader van deze actie zijn jeugdleden voor de trainingen welkom op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur (vanaf 4 oktober).
Daarnaast hebben jeugdleden de mogelijkheid om op donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur vrij te spelen.
De trainingen voor de senioren zullen worden verzorgd op maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur.(vanaf 3 oktober). Ook senioren kunnen daarnaast vrij spelen op donderdagavond en wel van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Mocht er ook op de donderdagavond behoefte zijn aan training/begeleiding dan kunnen we daar in overleg waarschijnlijk wel een oplossing voor vinden.

Voor meer informatie over deze actie en speelmogelijkheden kun je telefonisch contact opnemen met Gerard Prijs, tel: 06-81744318.

Wil je gebruik maken van de bovenstaande aanbieding, geef je dan op per e-mail aan: info@heerderbc.nl.