Sponsoren en adverteerders

Op deze pagina willen wij onze sponsoren en adverteerders bij jullie onder de aandacht brengen. Zij helpen ons, help hen daarom ook. De lijst is nog niet volledig, deze wordt de komende tijd verder bijgewerkt.

Wilt u ook sponsor worden van de Heerder Badminton Club? Neem contact op met het bestuur en informeer naar de mogelijkheden.

Kers Elektro Reparatie Service is gevestigd in Heerde en is een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie van alle merken en soorten witgoed, zoals wasmachine, wasdroger, koelkast, vaatwasser kookplaat, etc. Ook repareren zij koffiemachines.
Meer informatie op de website: www.kerselektro.nl

JBK Fotografie is gespecialiseerd in fotoshoots van newborn, baby’s, zwangere vrouwen en cakesmashes. In de studio in Heerde zijn veel accessoires en materialen om elke fotoshoot uniek te maken.
Meer informatie op de website: www.jbkfotografie.nl

Van den Heuvel Logistiek is een betrouwbare partner voor alle zaken die te maken hebben met uw transport- en opslagbehoeften. We denken en werken graag mee aan de voor u meest geschikte oplossingen op logistiek gebied.
Meer informatie op de website: www.heuvellogistiek.nl

Dalli Group heeft een vestiging in Heerde: Dalli-De Klok B.V., hier worden tabletten voor vaatwasser en wasmachine geproduceerd.
Meer informatie op de website: www.dalli-group.com

Bij Kamphuis Horen en Zien kunt u  terecht voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen, hoortoestellen en otoplastieken.
Meer informatie op de website: www.kamphuishorenenzien.nl

De Postkamer is een horecabedrijf gelegen in het centrum van Heerde. Hier kun je terecht voor een lunch, overheerlijke kop koffie, speciaal bier van de tap of ’s avonds voor het diner. Op het verwarmde terras met overkapping is het ook bij minder mooi weer heerlijk toeven.
Meer informatie op de website: www.depostkamerheerde.nl

PLUS Van den Hoven is de lekkerste supermarkt van Heerde. In de nieuwe winkel vindt u een groot assortiment tegen lage prijzen. U kunt dus voor al uw boodschappen bij ons terecht! Kom ruiken en proeven in onze winkel, waar ambachtelijk en vers centraal staan.
Meer informatie op de website: www.plus.nl

Sportscenter Bijsterbosch heeft sportscholen in Heerde en Hattem. Of je nu alleen sport of juist liever groepslessen volgt, iedereen kan hier met plezier sporten.
Meer informatie op de website: www.sportscenterbijsterbosch.nl

Bij Limburgia kunt u heerlijke vlaaien en taarten ophalen, van te voren te bestellen via de site van Limburgia of door ons gewoon even te bellen. Zin in een lekker kopje koffie? Wij schenken koffie van Manetti en serveren daar diverse vlaaien en taarten bij. Wilt u liever lunchen? Ook dat kan!
Meer informatie op de website: www.limburgiaheerde.nl